Üveg zuhanyajtó a modern fürdőszobákba

Üveg zuhanyajtó
Üveg zuhanyajtó

Egyediséget és letisztultságot szeretne a fürdőszobában? Itt a pompás megoldás, mert cégünk a zuhanykabinok gyártásában nyújthat Önnek segítséget, amelyek a legtöbb esetben üveg zuhanyajtó beépítésével készülnek. Nagyon fontos, hogy az üveg zuhanyajtó biztonsági üvegből kerüljön kivitelezésre.

Ez az üvegfajta a gyártás során olyan keménységet kap, ami ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. Leginkább 8 milliméteres üveglapokat szoktak használni, de igény szerint vastagabbat is lehet. Amennyiben egyedi zuhanykabint szeretne beépíttetni üveg zuhanyajtóval, akkor egyeztessen velünk telefonon vagy e-mail-ben és mi készítünk egy előzetes árajánlatot Önnek.

A helyszíni felméréskor bemutatjuk az anyagmintát, tanácsot adunk az anyagválasztáshoz és tájékoztatjuk a kivitelezéssel kapcsolatban is. Aztán a helyszíni felmérést követően, a gyártás, a szállítás és a szerelés már az előre megbeszélt ütemezés szerint zajlik. Forduljon hozzánk bizalommal, ha különleges fürdőszobát szeretne kialakítani otthonában, amiben az üveg zuhanyajtó is helyet kap!

Print Friendly, PDF & Email