Gurulós állványok strapabíró kivitelben

Bérelhető állványok felújításhoz
Bérelhető állványok felújításhoz

Több órán keresztül állni a létra fokán nagyon megterhelő a talpnak és az egész testnek. Feleslegesen fárasztjuk ki magunkat, amikor a rendelkezésünkre állnak a kényelmes gurulós állványok.

A magas belmagassággal rendelkező helyiségekben nagyon hasznosnak bizonyulnak ezek az eszközök, mivel ágaskodás nélkül elérhetünk bárhová, ahová csak szeretnénk. Kevésbé lesznek fárasztóak például a kőműves és a villanyszerelői munkálatok.

A gurulós állványok praktikus eszközöknek számítanak, mivel egyszerűen mozgathatóak, a kerekeinknek köszönhetően. A gumikerekek anyaga jó tapadást biztosít minden felületen.

A gurulós állványok telepítése közben fokozottan figyelnünk kell arra, hogy egyenes, szilárd talajon használjuk ezeket, különben felborulhatnak. A létrákkal ellentétben, ezekre felvihetünk minden szükséges eszközt. Festés közben nem kell le- és felmászni, hogyha a Teddy hengert szeretnénk belemártani a festékbe. Gletteléskor ott lesz az anyag a közvetlen közelünkben. Sőt, akár az anyagkeverés is megoldható a gurulós állványok tetején.